Advertisement

Bohuš Matuš Bez Šátku : Bohus Matus Pracuje Na Miminku A Planuje Zasnuby / Zpěvák se svěřil s tím, kde budou s miminkem bydlet a jak na těhotenství o devětadvacet let mladší dívky reagovali její i jeho rodiče.

Bohuš Matuš Bez Šátku : Bohus Matus Pracuje Na Miminku A Planuje Zasnuby / Zpěvák se svěřil s tím, kde budou s miminkem bydlet a jak na těhotenství o devětadvacet let mladší dívky reagovali její i jeho rodiče.. V půlce července se bohuš matuš (47) pochlubil zprávou, že bude táta. Ale možná ještě přijde, kdo ví. Matuš se zase svěřil s tím, jestli ho lidé na ulici poznají, i když nemá na hlavě šátek. V divadle vystupuje bez šátku. Umí mě potrestat, tvrdí bohuš matuš.

„mění se před očima, řekl extra.cz okouzlený tatínek. Bohuš matuš si nechal vytetovat vlasy. Zpěvák bohuš matuš (45) se snaží vyvrátit fámy o tom, že nezletilé děvče je jeho přítelkyně. Místo šátku na hlavě nosí teď kšiltovku (je totiž téměř holohlavý) a především výrazně zhubl. Dnešním hostem byl zpěvák bohuš matuš.

Zpevak Bohus Matus Si Vzal O 30 Let Mladsi Lucii 12 05 2021 Sputnik Ceska Republika
Zpevak Bohus Matus Si Vzal O 30 Let Mladsi Lucii 12 05 2021 Sputnik Ceska Republika from cdncz1.img.sputniknews.com
Zpěvák bohuš matuš (47) se sice již sedm měsíců nepodíval na divadelní pódia, ale o to má víc času užít si své první dítě, rozkošnou natálku, kterou mu partnerka lucie (17) porodila začátkem prosince. V éteru promluvil o muzikálech o chystané charitě i o mladinké přítelkyni. Zamilovaná dvojice už také zná pohlaví miminka, a to nyní zpěvák. Pořád to spolu máme jako na líbánkách. Bohuš matuš a jeho přítelkyně lucinka si konečně řekli před oltářem své ano. Bohuš matuš si nechal vytetovat vlasy. Já jsem s tím souhlasil, když to lucinka chtěla. V divadle vystupuje bez šátku.

Lucinka, přítelkyně zpěváka bohuše matuše, působí poněkud zakřiknutě.

Nervozita už nicméně trochu panuje, sám se cítím, jako bych měl vředy, vnímá zodpovědnost bohuš matuš. Zamilovaná dvojice už také zná pohlaví miminka, a to nyní zpěvák. V éteru promluvil o muzikálech o chystané charitě i o mladinké přítelkyni. Lucinka (17) bohuše matuše ukázala rostoucí bříško: See more people named bohuš matuš. Pohlaví miminka prý už znají a vybrané mají i jméno. So romantic song from czech musical movie rebelové „už jsem ji pomazlil, těmito slovy před dvěma lety bohuš matuš expresu potvrdil svůj vztah s tehdy čerstvě patnáctiletou lucinkou. Marie pojkarová pláče, zemřel její o 19 let mladší přítel! Dnešním hostem byl zpěvák bohuš matuš. Začíná se mu plnit pracovní kalendář, například jenom štace 5 draků v trucku trvá celé prázdniny, pojízdné jeviště v podobě tracku může jet kamkoliv. Zpěvák bohuš matuš (47) se sice již sedm měsíců nepodíval na divadelní pódia, ale o to má víc času užít si své první dítě, rozkošnou natálku, kterou mu partnerka lucie (17) porodila začátkem prosince. Matuš se zase svěřil s tím, jestli ho lidé na ulici poznají, i když nemá na hlavě šátek.

Začíná se mu plnit pracovní kalendář, například jenom štace 5 draků v trucku trvá celé prázdniny, pojízdné jeviště v podobě tracku může jet kamkoliv. Ale možná ještě přijde, kdo ví. Nedávno si dokonce zlomil penis! V sedmnácti letech jsem byl na táboře a tam se vydal na procházku do lesa. Pokud měli bohuš matuš a jeho lucinka plány na léto, budou je muset zrušit.

Bohus Matus Udelal Definitivni Tecku Za Vztahem S Krasnou Nikolou
Bohus Matus Udelal Definitivni Tecku Za Vztahem S Krasnou Nikolou from imagebox.cz.osobnosti.cz
Zpěvák bohuš matuš (47) se sice již sedm měsíců nepodíval na divadelní pódia, ale o to má víc času užít si své první dítě, rozkošnou natálku, kterou mu partnerka lucie (17) porodila začátkem prosince. So romantic song from czech musical movie rebelové Co pod ním ale skrýval? Pořád to s někým konzultujeme. Ale možná ještě přijde, kdo ví. Svatbu dvojice naplánovala na den osmnáctých narozenin nevěsty a probíhala několika měsíční příprava na den d. Pořád to spolu máme jako na líbánkách. V půlce července se bohuš matuš (47) pochlubil zprávou, že bude táta.

Kdo si myslel, že vztah tomuto nesourodému páru nevydrží, byl na omylu.

A že se za pár dní vrátí zpět k milované rodině. Zpěvák bohuš matuš (35) radikálně změnil svou image. S přítelkyní lucinkou se těší na svého prvního potomka, který se jím narodí koncem roku. Svatba s přítelkyní lucií, s níž má dceru natálku, se už blíží mílovými kroky. Bohuš matuš je ale optimista a náladu si kazit nenechá. Na svatbě chce vypadat mladší: „lucinka má kýly v bříšku, musí na operaci. Aby mohl matuš být v obleku bez šátku, nechal si dokonce před obřadem vytetovat vlasy. Pořád to s někým konzultujeme. Místo šátku na hlavě nosí teď kšiltovku (je totiž téměř holohlavý) a především výrazně zhubl. Bohuš matuš se před svatbou necítí nejlíp „musím se pochlubit, že tradiční velkou předmanželskou hádku jsme neměli. Co dalšího na sebe hosté práskli, zjistíte už dnes večer na tv barrandov. Nedávno si dokonce zlomil penis!

Zpěvák bohuš matuš (47) se sice již sedm měsíců nepodíval na divadelní pódia, ale o to má víc času užít si své první dítě, rozkošnou natálku, kterou mu partnerka lucie (17) porodila začátkem prosince. Bohuš matuš (46) a jeho partnerka lucie (17) se těší na svého prvního společného potomka. Bohuš matuš se před svatbou necítí nejlíp „musím se pochlubit, že tradiční velkou předmanželskou hádku jsme neměli. Vypadá jako hodná a milá slečna, i ona to ale umí doma pořádně roztočit. Já vás totiž bez šátku nikdy v životě neviděl, přiznal oblíbený moderátor.

Bohus Matus Prekvapil Zivotni Zmena Pred Svatbou S Lucinkou Blesk Cz
Bohus Matus Prekvapil Zivotni Zmena Pred Svatbou S Lucinkou Blesk Cz from img.blesk.cz
V divadle vystupuje bez šátku. Bohuš a lucie nejenže překonali všechny nástrahy, ale nyní se pochlubili šťastnou novinkou. Zpěvák bohuš matuš (40) má za sebou pěknou řádku zranění, z nichž některá jsou až k neuvěření. Nicméně i poté, co se nejdřív měli rozejít, se nyní opět spolu schází a chodí na veřejné akce. Pořád to spolu máme jako na líbánkách. Zpěvák se svěřil s tím, kde budou s miminkem bydlet a jak na těhotenství o devětadvacet let mladší dívky reagovali její i jeho rodiče. Pohlaví miminka prý už znají a vybrané mají i jméno. Teď se ale odvázal a vyrazil do společnosti bez šátku.

Tu a tam se pomazlil se svou patnáctiletou obdivovatelkou lucinkou, ta pak ale skončila na kapačkách.

Vypadá jako hodná a milá slečna, i ona to ale umí doma pořádně roztočit. Muzikálová hvězda se totiž rozhodla k radikálnímu kroku a na své kolínko si nechala vytetovat vlasy. „lucinka má kýly v bříšku, musí na operaci. Matuš se zase svěřil s tím, jestli ho lidé na ulici poznají, i když nemá na hlavě šátek. Jak sám přiznává, taky proto, že přestal pít. Bohuš matuš se před svatbou necítí nejlíp „musím se pochlubit, že tradiční velkou předmanželskou hádku jsme neměli. Zpěvák bohuš matuš (47) se rozhodl, že chce vedle čerstvě osmnáctileté partnerky vypadat mladší. Svatba s přítelkyní lucií, s níž má dceru natálku, se už blíží mílovými kroky. V sedmnácti letech jsem byl na táboře a tam se vydal na procházku do lesa. Tomu teď ale dost možná již odzvonilo. A že se za pár dní vrátí zpět k milované rodině. Lucinka, přítelkyně zpěváka bohuše matuše, působí poněkud zakřiknutě. Před lety by to do něj nikdo neřekl.

Posting Komentar

0 Komentar